Branddetectie

050 66 10 04 - 053 42 75 99


ONZE FIRMA EN ONZE WEBSITE

BINNENKORT

IN EEN NIEUW JASJE


Branddetectie om levens te redden


 

Wij installeren een branddetectiesysteem volledig op maat van uw behoeftes. Op basis van een gedetailleerde risicoanalyse stellen wij een volledig brandbeveiligingssysteem voor. Wij installeren brandbeveiliging bij zowel particulieren, KMO’s en grote bedrijven.

 

Wij komen steeds vrijblijvend ter plaatse

 

Voor het uitwerken van een beveiligingsconcept op maat, komen wij altijd ter plaatse voor een gedetailleerde risicoanalyse.

 

Een beveiligingsconcept op maat

 

Op basis van onze uitgebreide risicoanalyse werken wij tot in de kleinste details een beveiligingsconcept uit. Dit concept bestaat uit brandbeveiliging met bewegingsmelders al dan niet in combinatie met perimetrische beveiliging. In onze offerte beschrijven wij uitgebreid hoe wij welke plaatsen van uw woning of bedrijfspand beveiligen. Wij leggen deze puzzel met de verschillende componenten en de juiste kwaliteitsmerken.

 

Bekabeling of draadloos?

 

Wij zoeken steeds naar de meest discrete oplossing voor het installeren van de bekabeling. Ook draadloze  branddetectiesystemen behoren tot de mogelijkheden.

 

Elektronische aangifte van uw alarmsysteem

 

De wet verlangt dat u 1 x per jaar een onderhoud uitvoert op uw branddetectie-installatie. Tijdens dit onderhoud gebeurt er een volledige check-up van uw systeem en kunt u weer rekenen op 100% betrouwbaarheid. Wij voorzien in onze offerte een voorstel van onderhoudscontract op jaarbasis. Bij technische problemen mag u rekenen op een snelle interventie, 24/24h.

 

Wilt u aansluiten op een meldkamer?

 

U krijgt een vrijblijvend voorstel om uw systeem aan te sluiten op een meldkamer.

Vooraleer eventueel de hulpdiensten in te schakelen, contacteert de meldkamer u op uw vast toestel of mobiel nummer. U krijgt daarbij alle informatie over welke detectoren werden getriggerd. Na deze persoonlijke controle volgt de beslissing om al dan niet de hulpdiensten te verwittigen. Het aansluiten van uw systeem op een meldkamer heeft nog andere voordelen. Alle gesprekken met de meldkamer worden opgenomen en zijn opvraagbaar. U kan als klant te allen tijden een logboek opvragen met alle acties die gebeurd zijn binnen een bepaald tijdsbestek. Er gebeurt een permanente controle of uw elektriciteit nog werkt, handig als u met vakantie bent. De batterijen in het systeem worden opgevolgd.  Indien u geen meldkamer wenst, kunnen de alarmmeldingen ook rechtstreeks op uw GSM doorgestuurd worden, per SMS of in een spraakbericht.


Drie Koningen 3

8730 Beernem

+32 50 66 10 04

+32 53 42 75 99

© Copyright. All Rights Reserved.