Inbraakbeveiliging

050 66 10 04 - 053 42 75 99


ONZE FIRMA EN ONZE WEBSITE

BINNENKORT

IN EEN NIEUW JASJE


Inbraakbeveiliging op basis van een complete risicoanalyse


 

Wij installeren een alarmsysteem volledig op maat van uw behoeftes. Op basis van een gedetailleerde risicoanalyse stellen wij een volledige inbraakbeveiliging voor. Wij installeren beveiliging bij zowel particulieren, KMO’s en grote bedrijven.

 

Wij komen steeds vrijblijvend ter plaatse

 

Voor het uitwerken van een beveiligingsconcept op maat, komen wij altijd ter plaatse voor een gedetailleerde risicoanalyse.

 

Een beveiligingsconcept op maat

 

Op basis van onze uitgebreide risicoanalyse werken wij tot in de kleinste details een beveiligingsconcept uit. Dit concept bestaat uit inbraakbeveiliging met bewegingsmelders al dan niet in combinatie met perimetrische beveiliging. In onze offerte beschrijven wij uitgebreid hoe wij welke plaatsen van uw woning of bedrijfspand beveiligen. Wij leggen deze puzzel met de verschillende componenten en de juiste kwaliteitsmerken.

 

Met bekabeling, draadloos of hybride?

 

Wij zoeken steeds naar de meest discrete oplossing voor het installeren van de bekabeling. Ook draadloze of hybride alarmsystemen behoren tot de mogelijkheden. Bij bestaande woningen werken wij bij voorkeur een voorstel uit met draadloze elementen.

 

Elektronische aangifte van uw alarmsysteem

 

De wet verlangt dat u 1 x per jaar een onderhoud uitvoert op uw inbraakbeveiliging. Wij voorzien in onze offerte een voorstel van onderhoudscontract op jaarbasis. Bij technische problemen mag u rekenen op een snelle interventie, 24/24h.

 

Wilt u aansluiten op een meldkamer?

 

U krijgt een vrijblijvend voorstel om uw alarmsysteem aan te sluiten op een meldkamer.

Vooraleer eventueel de hulpdiensten in te schakelen, contacteert de meldkamer u op uw vast toestel of mobiel nummer. U krijgt daarbij alle informatie over welke sensoren en detectoren werden getriggerd. Na deze persoonlijke controle volgt de beslissing om al dan niet de hulpdiensten te verwittigen. Het aansluiten van uw alarmsysteem op een meldkamer heeft nog andere voordelen. Alle gesprekken met de meldkamer worden opgenomen en zijn opvraagbaar. U kan als klant te allen tijde een logboek opvragen met alle acties die gebeurd zijn binnen een bepaald tijdsbestek (wie zette wanneer het alarm aan of uit, …) Er gebeurt een permanente controle of uw elektriciteit nog werkt, handig als u met vakantie bent. De batterijen in het alarmsysteem worden opgevolgd. Een code voor hold-up (afzetten onder dwang) behoort tot de mogelijkheden. Indien u geen meldkamer wenst, kunnen de alarmmeldingen ook rechtstreeks op uw GSM doorgestuurd worden, per SMS of in een spraakbericht.


Drie Koningen 3

8730 Beernem

+32 50 66 10 04

+32 53 42 75 99

© Copyright. All Rights Reserved.