Over ons

050 66 10 04 - 053 42 75 99


ONZE FIRMA EN ONZE WEBSITE

BINNENKORT

IN EEN NIEUW JASJE


Over ons


Wij zijn gespecialiseerd in alles wat beveiliging en automatisatie betreft.


Onze firma is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging, branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole en dit voor zowel particulieren, KMO's en grote bedrijven.


Naast deze specifieke domeinen leveren wij alle diensten op maat in de beveiligingssector.

U heeft een veiligheidsprobleem?

U legt het ons voor en wij zoeken samen met u een oplossing die perfect aan uw noden is aangepast en die ook uw budget niet uit het oog verliest.


Wij zijn ervan overtuigd dat veel mensen graag een alarmsysteem in hun huis zouden willen, maar niet goed weten wat ze zich daar moeten bij voorstellen en daardoor met vele vragen blijven zitten. Is mijn huis niet te klein om te beveiligen? Een beveiliging is toch vreselijk duur? Bij veel installateurs is het inderdaad zo dat de systemen te duur en te uitgebreid zijn. Wij leveren maatwerk waardoor de klant volledig vrij is om te kiezen en te nemen wat hij precies wil.


Hoe gaan wij nu precies te werk?

Eerst en vooral moeten wij ons een beeld kunnen vormen van het te beveiligen pand. Daarom komen wij ter plaatse bij u om te  kijken of bezorgt u ons een plan.Zo kunnen we samen bespreken  wat een optimale beveiliging inhoudt en u wijzen op de risico's.


Op de offerte vindt u de basis voor uw beveiligingsconcept maar ook een aantal opties. Eens alles op papier staat wordt u opnieuw gecontacteerd en wordt de offerte stap voor stap overlopen. Alles kan nu nog aangepast  en besproken worden.


Zoals bekend leveren wij systemen op maat. Er bestaat geen basispakket waar u zich aan moet houden en u hoeft geen zaken te kopen die u niet echt nodig heeft.


Wij installeren niet alleen alarminstallaties.

Wilt u dat uw garagepoort of rolluiken automatisch open – en dichtgaan? Of dat u via een videoparlofoon kunt zien wie er aan uw voordeur belt? Of een kluis om al uw waardevolle spullen in op te bergen? Of een codeklavier om zonder uw sleutel de deur te kunnen openen?


U bent op zoek naar brandblussers? Gasdetecties? Veiligheidsdeuren?

Ook voor al deze systemen kan u bij ons terecht.


 

 Totaalservice voor installatie, onderhoud en 24/24 interventies voor particulier, KMO en industrie.

h

Altijd op maat van uw behoeftes na een risicoanalyse


Wenst u advies voor beveiliging in uw woning of bedrijfspand? 
voor een vrijblijvend plaatsbezoek en een risicoanalyse.Drie Koningen 3

8730 Beernem

+32 50 66 10 04

+32 53 42 75 99

© Copyright. All Rights Reserved.